21-08-2011

Poppen en berenbeurs Brugge (B) 2011

Beste blogvrienden,

Het is alweer een lange poos geleden dat ik hier een berichtje achter liet.
Jammer genoeg ben ik gedwongen het een tijdje rustig aan te doen vanwege een overbelasting aan mijn spieren door het vele naaien en opvullen van mijn beertjes.
Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en ben af en toe bezig met het uittekenen van nieuwe patroontjes,ideeën uitwerken en natuurlijk zoals gisteren een poppen en berenbeurs bezoeken in het Belfort te Brugge.

Dit jaar was het alweer de 25ste editie van dit jaarlijks evenement en op z’on moment besef je pas hoe snel de tijd gaat……
Het was een blij weerzien van vele bekenden en natuurlijk waren er ook een aantal nieuwe stands aanwezig waar ik zeer van onder de indruk was.
Eén van de nieuwkomers was de stand HoneyPot dolls & bears met werk van verschillende artiesten uit Rusland,Duitsland, Tsjechische republiek en Nieuw- Zeeland.
Vooral de beren van Alena Zhirenkina spraken mij enorm aan, de beren en andere vriendjes hebben een zeer speciale stijl maar vooral de kleuren zijn een streling voor het oog.
Buiten stofjes en andere materialen die ik nodig had heb ik mij laten verleiden door een schattig miniatuur varkentje dat ik kocht van poppen en berenmaakster Corrie Van Gossum beter bekend als het elfenmeisje.
Zoals je kunt zien op onderstaande foto’s maakt Corrie super lieve beertjes en andere diertjes die onweerstaanbaar zijn maar bovenal is zij een hele lieve dame en wil haar langs deze weg nogmaals bedanken voor enkele handige tips en de gezellige babbel.
Zo iedereen, geniet van de foto’s en een zeer fijne week gewenst !
Lieve groetjes Mireille
HoneyPot Dolls & Bears
Poppen gecreëerd door Claudine RoelensBeertjes en andere diertjes gecreëerd door Corrie Van Gossum5 opmerkingen:

 1. Ja dat blijft toch kriebelen dat bloed het beren bloed, vervelend dat het even niet gaat(ik weet er alles van)maar blijf vol houden en proberen want je maakt zulke mooie beren en andere dieren.
  Groetjes en ik hoop dat je snel weer wat kunt maken.
  Corina Neeleman

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, Wat mooie foto's, er zijn zoveel getalenteerde artiesten! Ik hou van al het werk dat je te leren, schatten voor het nageslacht! groeten, rose marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat waren mooie foto's om te zien, het zal ook vast een leuke dag geweest zijn!! Wat vervelend dat het met jezelf wat minder gaat..,ik hoop dat je gauw weer wat opgeknapt bent! Heel veel beterschap!

  Lieve groetjes,
  Jacqueline van Cupcakebears

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hay schatteke,

  Wat een mooie foto's!
  En vooral van de gekleurde haasjes en beestjes uit Rusland.
  Heerlijk dat je ons zo laat meegenieten van jouw bezoekje aan de beurs.

  Hoop wel dat het weer snel een beetje beter met je zal gaan, en dat je vingers het weer een beetje aankunnen om weer mooie wondertjes te gaan maken.

  Wens je alle liefs en goeds,
  Marijke
  www.marijkevanooijen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Hello
Many thanks for your comment on my blog http://bearytale-teddies.blogspot.com/
, I really appreciate it !
Bear Hugs
Mireille
********************************
Hallo,
Heel erg bedankt om een reactie achter laten op mijn blog http://bearytale-teddies.blogspot.com/,
dit waardeer ik enorm !
Beren knuffels
Mireille